Inchide

banner_tratamente-laser

Tratamente laser

Tratamente laser pentru retină – diabet

Tratamentul laser se adresează retinei ischemice ducând la prevenirea formării factorilor de creștere neovasculară. Laserul mai este folosit pentru diminuarea cantității de lichid din straturile retiniene (edem macular diabetic).

Fotocoagularea laser este o modalitate de tratament prin care se obţine un efect de coagulare termică asupra straturilor profunde retiniene.

Fotocoagularea maculară poate opri sau încetini, fie scurgerea de sânge fie de lichid în ochi.

Tratamente laser pentru cataractă secundară

Este o procedură unică, scurtă, nedureroasă ce se realizează în cabinetul de oftalmologie. În procesul tratamentului cu laserul YAG are loc eliminarea capsulei posterioare tulbure de pe axa optică, ceea ce permite recuperarea caracteristicilor bune ale vederii.

Tratamentul cu laser yag pentru cataractă secundară se realizează în cabinetul de oftalmologie, fiind o procedură scurtă și nedureroasă ce durează aproximativ 5 minute.

Panfotocoagularea

Această procedură este reprezentată de aplicarea unor puncte cu laser în zonele de la nivelul retinei departe de macula, determinand vasele anormale de sânge să se micşoreze şi să se cicatrizeze. Cei mai mulţi pacienţi necesită două sau trei sedințe de tratament.

Programare online

Completați formularul de mai jos și vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea! 

Vă așteptăm cu drag!