Vitreum este o clinică oftalmologică care oferă o gama larga de proceduri oftalmologice pentru pacienți. Acestea pot include consultații oftalmologice, examinări și teste pentru detectarea afecțiunilor oculare, precum și tratamente și proceduri pentru a trata problemele de vedere, cum ar fi presbiopia, hipermetropia și astigmatismul. De asemenea, Vitreum oferă servicii de chirurgie refractiva, cum ar fi LASIK și PRK, pentru a corecta problemele de vedere permanent.

Compania dispune de echipamente moderne și tehnologii avansate, precum și de personal medical calificat și experimentat pentru a oferi cele mai bune servicii oftalmologice pacienților săi.

CORECTIA VEDERII CU LASER VITREUM

Ai între 18 și 45 de ani și porți ochelari sau lentile de contact? Prin Reducerea dioptriilor cu laser ai ocazia să scapi de ochelari sau lentile și să redescoperi lumea în toată splendoarea ei!

FARA OCHELARI LA ORICE VARSTA VITREUM

Ai împlinit deja vârsta de 45 de ani? Simți că ochelarii sunt un obstacol în calea activităților tale preferate? Presbyond este o intervenție ușoară și poate fi soluția potrivită pentru tine.

INTERVENTIA DE CATRACTA VITREUM

Suferi de cataractă? Nu-ți face griji! Prin intermediul unei intervenții chirurgicale rapide și complet nedureroase, putem îndepărta cataracta cu succes.

TRANSPLANT DE CORNEE VITREUM

Te confrunți cu afecțiuni oculare grave? Transplantul de cornee reprezintă o soluție salvatoare care poate restabili vederea atunci când celelalte opțiuni au fost epuizate.