Ardelean Nastafa

Ma numesc Ardelean Nastafa si sunt din comuna Calinesti.In luna august am avut un accident la ochiul stang, mi-a sarit o aschie in ochi si mi l-a spart pe loc.M-am dus la Sighet la urgenta.Din urgenta m-a trimis la medicul oftalmolog, am fost foarte speriata, m-am gandit ca n-am sa mai vad niciodata. Doamna doctor, dupa ce m-a examinat mi-a spus ca trebuie sa intru de urgenta in operatie.Apoi dânsa a sunat la domnul Dr. Levai Lehar Sa ma astepte pana ajung de la Sighet.Era vineri dupamasa si era liber.A fost un caz foarte grav,prima operatie cand mi-a facut-o domnul doctor nu mi-a dat nici o sansa, mi-a spus ca…Dupa ce facem alta operatie, apoi vedem….Dar a fost o minune de la Dumnezeu. Dupa cateva zile stând la spital la Sighet, intr-o dimineata, cand m-am trezit, cum m-am uitat am vazut prima data ceva puncte negre apoi pe zi ce a trecut, am inceput sa deosebesc culorile si sa vad degete, prima data am vazut umbra apoi incet incet, mi-am revenit foarte foarte bine.Multumesc din suflet la domn doctor si la intreaga echipa ca m-a asteptat.A stat dupa mine ore pana am sosit ….din timpul liber.Azi am venit la ultimul control dupa care…. sunt cea mai fericita.Mi-a spus domnul doctor ca e foarte bine…si eu vad, ca e foarte bine nu, numa ca mi-a spus domn doctor.Foarte bine a evoluat operatia, sunt foarte fericita si doresc la domn doctor multa multa sanatate si fericire si sa nu imbatraneasca niciodata sa trateze cat mai multi oameni.

Ancuta Lucica

Ancuta Lucica diagnostic cataracta ambi ochi tratament implant cristalin multifocalMă numesc Ancuța Lucica și sunt din Constanța, in vârstă de 49 de ani. Mai demult m-am operat la ochi pentru ca nu vedeam la distanța. De o perioadă căutam o clinică să mă operez cu implant de cristalin multifocal pentru a vedea perfect.Am sunat în stânga în dreapta, până la urmă am ajuns la o clinică din Instambul si mi-au recomandat, Clinica Vitreum din Satu Mare la care am sunat, mi-am facut programare.Am ajuns aici și chiar mi-au inspirat incredere, după care m-am operat pe rând la fiecare ochi cu implant de cristalin multifocal și vreau să zic că de a doua zi ….VĂD PERFECT, perfect la distanță, perfect la aproape Recomand cu încredere tuturor,fără nici un fel de teamă de operație. Să vină să vadă mai întâi și să se hotărască. Vă mulțumesc si spor si putere de munca pe mai departe.

Mihaela Micle

mihaela micleDiagnostic: miopie forte, dioptrii -18 / -19 și cataractă incipienta …
Soluție: Implant de cristalin …
Rezultat: Excepțional !!!
Cine și unde? Dr. Levai Lehar, Clinica Vitreum – Satu Mare

E dificil de redat în cuvinte rezultatul, chiar daca din punct de vedere medical a fost un succes, din punct de vedere personal a fost mai mult de atât.
De la vârsta de 6 ani vederea mea s-a deteriorat, ajungând la dioptrii de -18 / -19.  Nici macar lentilele nu reușeau sa corecteze în totalitate vederea, astfel încât pentru urmatorii 30 de ani am fost obișnuita sa NU vad. Era o frustrare continua !
Am încercat cu ani în urma sa ma operez, am mers la un control de specialitate la o clinica privata din strainatate dar recomandarea lor – pentru o operație de corecție cu laser, nu a fost favorabila. Mi s-a sugerat sa mai am rabdare deoarece tehnica evolueaza și în câțiva ani vor fi probabil alte soluții mai potrivite pentru problema mea. Am ramas foarte dezamagita.

Anii au trecut și am ajuns – la recomandarea unui prieten, la o alta clinica, de data aceasta în țara, chiar în Satu Mare: Clinica Vitreum !
Pe lânga profesionalism ?i aparatura performanta am fost impresionata de testele detaliate efectuate înainte ca un diagnostic, respectiv o soluție sa fie propusa. Probabil acestea erau și motivul pentru care am decis sa am încredere, sa accept operația și în sfârșit … sa VAD !

De cele mai multe ori nu ne dam seama de cât de importanta e sanatatea decât atunci când nu o mai avem, dar consideram ca este un adevarat miracol atunci când o redobândim !

Cu stima,

Buterezu Roxana Cristina

Mă numesc Buterezu  Roxana Cristina, sunt din București, am 24 de ani și port ochelari de la vârsta de 6 ani.  De profesie sunt contabilă, am avut dioptrii de -1,25, respectiv -1,50. Am auzit de această clinică de la tatăl meu, el având un prieten care s-a operat în urmă cu 3 ani și i-a povestit în detaliu despre operație, cum a decurs, cât a durat, etc. În urma acestei discuții am prins încredere și am făcut o vizită clinicii unde am discutat atât domnul doctor Levai Lehar cât și cu personalul.

Motivul pentru care m-am operat a fost pentru a nu mai purta ochelari, mă săturasem de ei. Cu cât se apropia ziua operației, îmi pierdeam din curaj, dar personalul te ajută cu orice informație, chiar dacă ți-au mai fost spuse de nenumărate ori, au avut răbdare cu noi, ne-au vorbit frumos, ceea ce contează foarte mult, cel puțin din punctul meu de vedere. Mi-au oferit curajul pierdut în drumul spre clinică.

M-am operat în urmă cu o lună de zile, pe 24 septembrie anul acesta. Imediat după operație am observat diferența, puteam  în sfârșit să văd la distanță fără ochelari. Operația a fost într-o zi de vineri, iar duminica puteam să deschid ochii, nu aveam dureri, doar o mică sensibilitate la lumina puternică (razele soarelui în special). Operația a decurs foarte repede, când mi s-a spus la control că operația, în sine, durează 5 secunde  pentru fiecare ochi, mi- am zis ( în gând) că da.. de unde … nu are cum. Când m-am operat, m-am convins singură, chiar atât a durat. În momentul operației, când pornește laserul, simți ca și cum ar bate vântul sau ți-ar sufla cineva în ochi, nu simți nici o durere, apoi îți pune lentile de contact, fără dioptrii, pentru a proteja ochiul. Dacă îți este frică, cum mi-a fost mie, personalul este super de treabă, o domnișoară/ doamnă m-a ținut de mână tot timpul, chiar m-a ajutat.  S-au comportat așa când am venit la control, la o săptămână după operație, cât și la o lună. Pentru mine a fost o experiență plăcută.

Alina

alina1Mă numesc Alina și provin dintr-un orășel, Marghita, din județul Bihor. Am 18 ani, anul acesta am absolvit liceul, am purtat ochelari de mic copil, începând cu vârsta de 8 ani. Pornisem de la o dioptrie mică -0,5, dar în timp s-a agravat până la -6,75.

De unde am auzit de Clinica Vitreum? Unchiul meu se operase cu ceva timp în urmă, tot aici, obținând rezultate impecabile. Mi-a povestit experiența lui și despre echipa clinicii, doctor și calitățile sale excepționale. Sunt recunoscătoare că avem un asemenea om printre noi și pentru tot binele pe care îl face.

Am fost operată în august, acum 3 luni. Am pornit cu încredere în sala de operație, știam că sunt cei mai buni, aveam încredere deplină în ei și mai știam că voi ieși cu o vedere “nouă”. După ani întregi de purtat ochelari, după momente de nervozitate în urma aflării ” iar s-a mărit dioptria”, după multe dezamăgiri în privința vederii, aveam să nu mai port în sfârșit ochelarii.

alina2Operația a decurs extrem de repede, am fost uimită cât de repede treceau secundele și o auzeam pe  domnișoara care spunea…avem ….10%, 30%, 60% și în final 100%, apoi a continuat intervenția la celălat ochi. Nu am simțit durere nici la final, am ieșit din sala de operație văzând aproape clar, vedeam puțin în ceață. În drumul spre Marghita, oscilam între o  vedere extrem de clară, și una în ceață. Următoarele 2 zile de la operație am avut senzații de nisip în ochi și ușoară usturime. A 3-a zi a fost perfectă, nu mă deranja nimic, nici lumina, vedeam excelent, și de acolo totul a decurs numai înspre bine. Rezultatul…văd mult mai bine decât m-aș fi așteptat, am ajuns la 0 dioptrii. “yaaay”

Acest episod mi-a marcat existența, recomand clinica fără să stau pe gânduri. Am fost totuși uimită să văd că la noi în țară, există o asemenea clinică, dotată cu aparate de ultimă generație și oameni profesioniști, care stiu ceea ce fac, sunt responsabili și demni de încredere. În final, motivul pentru care am dorit să mă operez este faptul că niciodată nu mi-a plăcut să port ochelari, tot timpul am avut probleme cu ei, îi rupeam, mi se murdăreau prea repede lentilele, cand mergeam la ștrand pot zice că nu vedeam aproape nimic, nu recunoșteam oamenii și în final nu îi salutam.  De asemenea, sunt tânără, am toată viața înainte, e păcat să ajungi la lentile tip borcan și să depinzi încontinuu de un obiect. Dăcă sunteți în dilema de a face sau nu operația, eu zic să nu mai stați pe gânduri, să nu vă fie frică, sunteți pe mâini bune!

A lot of thanks echipei Vitreum și respect pentru profesionalismul de care dau dovada! Pupici de la un om fericit!

Mariana Popa

testimonial operatie cataractaȘi eu m-am operat de cataractă avansată la ambii ochi,la dr.Levai Lehar .Nu mai vedeam la tv, să citesc, să merg pe stradă era dificil pentru că nu mai vedeam clar trotuarul ,nu mai vedeam ploaia,fețele oamenilor,totul era o ceață oribilă, gălbuie. Eram disperată ,foarte nefericită. Operatiile
la interval de o lună au reusit .Am plâns în hohote nestapânite, de bucurie și imensă usurare, cand mi s-a scos pansamentul de pe ochi și am vazut iar clar lumina limpede, culori, oameni, fară ceața scarboasă a cataractei. Un colectiv de profesioniști conduși de mâna de aur a dr.Levai.Și ceea ce e rarisim , preturi realiste,fară speculă lacomă.Am să fiu mereu recunoscatoare pentu lumina ochilor mei.Văd mai bine decat în tinerețe.

  Programari pacienti