Injecțiile intraoculare cu Avastin, Triamcinolon sau Ozurdex sunt tratamente avansate pentru afecțiuni oculare care afectează retina precum degenerescența maculară, edem macular, retinopatie diabetică, uveită și altele. Echipa noastră de medici oftalmologi este specializată în administrarea acestor tratamente și poate oferi o evaluare precisă a stării ochilor și un tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Avastinul este un medicament folosit în oftalmologie pentru tratarea afecțiunilor oculare prin blocarea proteinei VEGF care este responsabilă pentru creșterea și formarea de vase sanguine anormale în ochi. Este administrat prin injecții intraoculare și poate ajuta la ameliorarea simptomelor, prevenirea evoluției afecțiunii și îmbunătățirea vederii.

Triamcinolonul este un corticosteroid sintetic utilizat în medicină pentru tratarea unor afecțiuni inflamatorii. În oftalmologie,
Triamcinolon este administrat prin injecții intraoculare și poate fi utilizat pentru a trata afecțiuni precum uveită, edem macular și altele. Acesta funcționează prin reducerea inflamării și ameliorarea simptomelor.

Ozurdexul este un medicament utilizat în oftalmologie pentru tratarea unor afecțiuni precum edemul macular și uveita. Acest medicament conține un corticosteroid sintetic numit dexametazonă și este administrat prin intermediul injecțiilor intraoculare. Ozurdex reduce inflamarea și ameliorează simptomele afecțiunilor oculare.