Facebook

Inchide

Tratamente oftalmologice

Vitreum oferă tratamente oftalmologice pentru toate categoriile de pacienți prin intermediul medicilor săi specializați. Ei pot oferi tratamente pentru o varietate de afecțiuni oftalmologice, inclusiv cataracta, glaucomul, degenerescenta maculară, afecțiuni retiniene și alte afecțiuni oftalmologice. Vitreum oferă tratamente oftalmologice bazate pe cele mai recente tehnologii. Acestea includ terapie cu laser, tratamente injectabile,tratamente medicamentoase .

 

Exerciții dezambliopizare in tratamentul ambiopiei sau ochiului lenes

Exerciții dezambliopizare

Exercițiile de dezambliopizare sunt un tratament inovator și eficient în cazul tratării ambiopiei la copii. Asemănându-se cu jocurile pe calculator, acestea sunt și un mod prietenos de a trata această afecțiune oculară în rândul celor mici.

Laser YAG

Tratamentul cu Laser YAG este considerat a fi cea mai rapidă si noninvazivă metodă de rezolvare a cataractei secundare. Acest tratament este cel mai modern mod prin care se poate restabili vederea când vine vorba de cataracta secundară.

Iridotomia laser

Iridotomia Laser este un tratament utilizat pentru pacienții care sunt diagnosticați cu glaucom primar cu unghi închis

Injecții intraoculare

Injecțiile intraoculare cu Avastin, Triamcinolon sau Ozurdex sunt tratamente avansate pentru afecțiuni oculare care afectează retina precum degenerescența maculară, edem macular, retinopatie diabetică, uveită și altele.

Injecții intravitreene

Tratamentul cu injecții intravitreene este o soluție utilizată pentru administrarea de medicamente pentru o varietate de afecțiuni care afectează retina.

Fotocoagularea laser

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Fotocoagulării laser este eficacitatea și precizia cu care acestea sunt aplicate.

Programare online

Completați formularul de mai jos și vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea! 

Vă așteptăm cu drag!