Facebook

Inchide

Operații

Operațiile oftalmologice sunt proceduri chirurgicale efectuate de medici specializați, având scopul de a trata diverse afecțiuni oftalmologice. Aceste proceduri sunt efectuate cu atenție și precizie pentru a asigura o recuperare rapidă și o ameliorare a calității vederii pacientului. Majoritatea operațiilor oftalmologice sunt efectuate ambulatoriu, iar pacientul poate pleca acasă în aceeași zi, cu instrucțiuni pentru îngrijirea postoperatorie.

 

operatie cataracta fectuata si monitorizata de doctori

Operatie cataracta

Operația de cataractă este o procedură sigură efectuată de către oftalmologi specializați în afectiuni oculare.

Transplant cornee

Transplantul de cornee este o procedură chirurgicală prin care se înlocuiește corneea, țesutul transparent care învelește globul ocular.

Relex smile

O vedere normală fără să fie nevoie de portul de ochelari este accesibilă pentru cei ce suferă de miopie sau astigmatism miopic.

Chirurgie refractivă laser Excimer Zeiss MEL 80

Operația de cataractă este o procedură sigură efectuată de către oftalmologi specializați în afectiuni oculare.

Crosslinking

Crosslinking – Ce tip de tratamente este? Cui se adresează? Care este procedura? Află tot ce trebuie să știi despre crosslinking.

Endoscopie oculară

Endoscopia oculară – Ce este? La ce afecțiuni se folosește? Află tot ce trebuie să știi despre endoscopia oculară

FemtoLASIK

FemtoLASIK este o metodă modernă de corectare a dioptriilor indicată în cazurile de miopie, hipermetropie sau astigmatism.

Implant intraocular Visian ICL

Implantul intraocular Visian ICL este o tehnologie revoluționară care poate ajuta la reducerea dioptriilor asociate cu miopia și hipermetropia, atât cu cât și fără astigmatism.

PRK (Keratectomia fotorefractivă)

PRK, este o intervenție chirurgicală pentru corectarea erorilor de refracție, cum ar fi miopia, hipermetropia și astigmatismul.

Ozurdex

Implantul OZURDEX ajută la reducerea inflamației și a edemului este biodegradabil și invizibil pentru pacient și are doar 2 mm lungime.

Peeling ILM

Procedura peeling ILM implică îndepărtarea cu grijă a stratului subțire de membrană care se găsește între corpul vitros și stratul de fibră nervoasă retiniană. 

Programare online

Completați formularul de mai jos și vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea! 

Vă așteptăm cu drag!