VISUMAX 800, unul dintre cele mai avansate lasere femtosecunde de la ZEISS, se află în fruntea inovației tehnologice, aducând cu sine beneficiile unui timp redus de expunere la laser în comparație cu predecesorii săi. Acest lucru nu doar îmbunătățește performanța, ci și simplifică procesul de separare a țesutului, aducând o revoluție în tehnologia ReLEx SMILE Pro.

Principala inovație constă în frecvența mărită a laserului, permițând crearea unei lenticule în mai puțin de 10 secunde și finalizarea secțiunii de flap în aproximativ 5 secunde. Această viteză redefinește standardul în chirurgia oculară cu laser, oferind pacienților o experiență mai rapidă și mai confortabilă.

Deoarece VISUMAX 800 optimizează durata de expunere la laser, există beneficii semnificative în ceea ce privește reducerea disconfortului pacientului și accelerarea timpului de recuperare postoperatorie. Procesul rapid și precis oferit de acest laser aduce beneficii atât pentru chirurgi, cât și pentru pacienți, asigurând rezultate superioare și o experiență mai plăcută în general.

Intervenția minim invazivă este un alt aspect esențial al tehnologiei VISUMAX 800, oferind o abordare delicată asupra țesutului ocular aceasta contribuiind la accelerarea procesului de vindecare.

Aspecte cheie ale funcționalității sale:

Asistență robotică inteligentă: Dispozitivul integrează brațe robotice cu senzori cu ultrasunete, oferind asistență precisă și controlată digital pentru procedurile chirurgicale oculare.

Flux de lucru digital conectat: VISUMAX 800 facilitează un flux de lucru digital conectat, asigurându-vă că totul este sincronizat și eficient pe parcursul intervenției.

Urmărirea Distanțelor pentru Poziționare al laserului Visumax 800

Eficiență integrată: Cu integrarea eficienței în designul său, dispozitivul optimizează procedurile chirurgicale, reducând timpul necesar și crescând precizia.

Urmărirea distanțelor pentru poziționare ușoară: Senzorii cu ultrasunete contribuie la poziționarea precisă a dispozitivului, asigurându-se că fiecare mișcare este efectuată cu exactitate.

CentraLign pe ecranul Visumax 800

Vizualizare inteligentă: Camerele integrate de vizualizare de sus, lateral și pentru terapie permit observarea mediului chirurgical într-un mod inteligent, facilitând o vizualizare clară și ergonomică în timpul procedurilor.

Sistemul CentraLign: Pentru o centrație ușoară și fără efort, sistemul CentraLign utilizează informații precum centrul pupilei și poziția vertexului, oferind control total încă de la faza de fixare, eliminând necesitatea modificării modelului de tăiere după aceasta.

OcuLign pe ecranul Visumax 800

Sistemul OcuLign: Pentru alinierea simplă a ciclotorsiei, VISUMAX 800 dispune de sistemul OcuLign, care recalculează automat modelul de tratament, contracarând orice deplasare ciclotorsională care ar putea să apară.

Ce tipuri de intervenții de reducere a dioptriilor se efectuează cu VISUMAX 800

Cu ajutorul avansatului laser Zeiss VisuMax 800, desfășurăm cu succes o varietate de intervenții chirurgicale dedicate corectării dioptriilor. Aceste proceduri includ ReLEX SMILE PRO, potrivită pentru pacienții cu miopie și astigmatism miopic, FemtoLASIK, destinată corectării miopiei, astigmatismului și hipermetropiei, PRESBYOND, special concepută pentru tratarea presbiopiei, precum și ICR, care presupune implantarea unui inel intracorneal pentru pacienții cu keratoconus. Aceste opțiuni variate permit personalizarea intervențiilor pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui pacient, contribuind la obținerea unei vederi clare și îmbunătățite.

Beneficii pentru pacienții SMILE PRO

Principalul avantaj al noului laser, în special pentru pacienții SMILE PRO, constă în timpul semnificativ mai scurt de tratament. Cu toate acestea, există și alte îmbunătățiri care vor optimiza rezultatele și experiența pacienților SMILE PRO. Cele mai importante dintre acestea sunt sistemele de asistență robotică, care gestionează centrarea tratamentului cu laser pe cornee.

Beneficii pentru pacienții LASIK

Pentru pacienții care optează pentru procedura LASIK în loc de SMILE PRO, există și avantaje notabile. Crearea flapului corneean LASIK va dura doar 5 secunde. De asemenea, laserul Mel 90, care realizează corectarea efectivă a vederii, va fi actualizat pentru a funcționa de două ori mai rapid. Acest lucru înseamnă că, pentru un pacient tipic Presbyond, procedura de corectare a vederii cu laser va dura în jur de 10 până la 12 secunde.