Datorita echipamentelor oftalmologice de ultimă generație putem să oferim pacienților noștri siguranța unui act medical bine efectuat.  Aceste echipamente permit medicilor noștri să facă diagnostice precise și să ofere servicii de îngrijire la un nivel înalt de calitate.

zeiss-visumax-standalone-specularity-frontview_sqaure

Carl Zeiss VisuMax este un sistem de chirurgie refractivă, de înaltă precizie, dezvoltat de Carl Zeiss Meditec, care oferă o gamă largă de tratamente refractive, cum ar fi: ReLEx Smile, și Femto LASIK. ReLEx Smile este un tratament refractiv non-invaziv care se bazează pe aceeași tehnologie femto secunde laser.

zeiss_excimer_laser_mel_90

Carl ZEISS MEL 90 este cel mai recent și mai rapid Laser cu excimer. Acesta încorporează rezultate fiabile, siguranță dovedită și opțiuni configurabile individual, laserul fiind utilizat în tratamente pentru miopie, hipermetropie și astigmatism, fiind capabil să efectueze tratamente cu o precizie de până la microni.

laserul VISUMAX 800 pentru interventia relex smile pro

Carl Zeiss Visu Max 800

VISUMAX 800, unul dintre cele mai avansate lasere femtosecunde de la ZEISS. Acest lucru nu doar îmbunătățește performanța, ci și simplifică procesul de separare a țesutului, aducând o revoluție în tehnologia ReLEx SMILE Pro.

Optocol-REVO-60

Optopol Revo NX 130

Optopol revo nx este cel mai rapid OCT din lume, un instrument de ultimă generație, care vine cu noi tehnologii avansate. O singură examinare 3D a retinei este suficientă pentru a efectua atât analiza retinei, cât și a glaucomului pe baza scanărilor retinei. Software-ul recunoaște automat 8 straturi ale retinei permițând astfel un diagnostic mai precis și cartografierea oricăror modificări ale stării retinei pacientului.

Optopol-revo-nx-130

Optopol Revo 60

Optopol REVO 60 facilitează utilizarea software-ului opțional de biometrie și topografie, deoarece timpul de scanare este mai rapid – oferă 60.000 de scanări pe secundă. Spectrometrul cu sensibilitate mai mare permite vizualizare îmbunătățită pentru detalii mai fine.

Topograful-cornean-Zeiss-1

Topograf Atlas 9000

Topograf atlas 9000 este unul dintre cele mai bune instrumente de diagnosticare care permite măsurarea corectă și precisă a curburii corneei și facilitarea producerii de imagini topografice foarte clare. Sistemul intuitiv integrat este ideal pentru îngrijirea primară, montarea lentilelor de contact, detectarea patologiei și managementul chirurgiei refractive a corneei

FC-Topcon-TRC-50EX

Angiofluorograful Computerizat TRC 50EX

Angiofluorograful computerizat este utilizat pentru diagnosticarea afecțiunilor vasculare oculare ale polului posterior (includem aici și retinopatia diabetică). În majoritatea cazurilor de afecțiuni oculare ale polului posterior, angiofluorografia este singura care oferă un diagnostic precis.

Tomograful-prin-coerenta-optica-OCT

Tomograful prin coerenţă optică OCT

Tomograful prin coerenţă optică OCT, foarte important pentru diagnosticarea şi urmărirea degenerescenţei maculare şi a altor afectiuni retiniene.

Huvitz-HPE910-XD-1

Huvitz HPE910 XD

Huvitz HPE910 XD este un echipament oftalmologic de tăiere a lentilelor care oferă o multitudine de caracteristici și progrese noi pentru a sprijini nevoile în continuă schimbare în tehnologia lentilelor și ramelor.

Huvitz-digital-refractor-hdr-7000-768x768

Huvitz Digital Refractor HDR 7000

Huvitz digital refractor hdr 7000 realizează un test avansat de refracție cu tehnologie digitală de ultimă oră, incluzând 18 diagrame de testare a acuității vizuale și 26 de diagrame de testare a vederii.

Melag-24B

Melag 24B+

Melag este un aparat de sterilizare a instrumentelor chirurgicale de cea mai inaltă performanță, făcând parte din gama premium și stabilind noi standarde în decontaminarea instrumentelor cu soluții inovatoare.

Microscopul-operator-LEICA

Microscopul operator LEICA

Echipament oftalmologic de ultimă generație cu ajutorul căruia se desfășoară o mare parte din intervențiile chirurgicale.

Zeiss-OPMI-Vario-S88-surgical-microscope

Microscop Carl Zeiss Lumera T S88

Microscopul carl ZEISS Lumera T S88 este un microscop chirurgical versatil conceput pentru o suită completă de proceduri vitroretiniene. Datorită puterii de mărire, este utilizat în timpul micro-procedurilor.

Zeiss_Visulas_Yag_III

Laser Visuals YAG III

Laser VISULAS YAG III este un Laser de precizie folosit pentru terapia secundară a cataractei și glaucomuluioferă o gamă remarcabilă de posibilități de diagnosticare și permite efectuarea de examinări de înaltă precizie imediat înainte și după tratament

Visulas-532s-2-min

Laser argon Carl Zeiss Visulas 532S

Laser argon CARL ZEISS Visulas 532S este un Laser de ultimă generație folosit pentru terapia retiniană. Acesta este proiectat în special pentru fotocoagularea retinei, trabeculoplastia și iridotomia pentru tratamentul glaucomului.

 

Constellation-–ALCON-1

Constellation – ALCON

Constellation –ALCON cel mai performant echipament oftalmologic existent la ora actuală bazat pe un sistem de microchirurgie oftalmică și este indicat atât pentru segmentul anterior (facoemulsificare și îndepărtarea cataractei), cât și pentru segmentele posterioare (vitrioretinale) pentru chirurgia oftalmică. Este capabil să utilizeze abordări complet noi în chirurgia de microincizie și să efectueze cele mai recente tehnici în chirurgia vitreoretinală. Sistemul Constellation Vision reprezintă un progres semnificativ în aplicarea noilor tehnici de tratare a retinopatiei diabetice și a cazurilor de dezlipire de retină.

Endoscop-ocular-Endo-Optics

Endoscop ocular Endo Optics

Endoscop ocular Endo Optics este singurul instrument de imagistică care oferă o vedere panoramică până la aproape a anatomiei segmentului anterior și posterior. Endoscopia oculară este de asemenea utilizată în patologii complexe de pol posterior, ale retinei. Microendoscopul laser cu triplă funcție Endo Optiks® combină în mod unic iluminarea câmpului larg, imagistica video și livrarea laser într-o endosondă de 23 g-19 g. Endoscopia oculară este utilizată în tratamentul chirurgical al pacienților cu glaucom oferind cea mai rapidă și ușoară intervenție pentru această afecțiune.

Quantel-medical-compact-touch

Quantel Medical Compact Touch

Quantel medical compact touch este esențial pentru chirurgia refractivă și diagnosticul glaucomului. Compact Touch oferă mai multe moduri de măsurare și hărți corneene cu o precizie de ± 5 microni. Sistemul 3-în-1 integrat combină performanța remarcabilă a imaginii și măsurării cu o ergonomie și o intuitivitate excepțională.

Ecograful-ocular-Quantel-Medical-1

Ecograful ocular Quantel Medical

Ecograful ocular Quantel Medical este de fapt o platformă ecografică care asigură o multitudine de funcţii ecografice. Funcţiile de postprocesare şi imaginile înregistrate în timp real facilitează diagnosticarea diferenţială. Prin actualizarea software-ului se asigură introducerea de formule biometrice noi şi îmbunătăţirea permanentă a performanţelor.

 

Plusoptix_S12C_front-view_Freisteller_menu

Plus Optix S12C

Plus Optix 12 este un echipament oftalmologic conceput pentru a detecta erorile de refracție, anizocoria și strabismul la copiii începând cu vârsta de 6 luni.

Plus-Optix-2

Plus Optix A12

Plus Optix A12 ne permite înregistrarea de la distanța de 1 m a acuităţilor vizuale la copii.

Oculus-pentacam-axl-wave

Oculus Pentacam Axl Wave

Oculus pentacam axl wave este un aparat revoluționar, care combină mai multe tipuri de scanare pentru un tratament optim. Acesta permite analiza performanței optice a corneei și a cristalinului sau IOL implantat.

ICare-ic100

ICare ic100

ICare ic100 este un aparat performant de măsurare a presiunii intraoculare folosit în măsurarea IOP de rutină și screening-urile glaucomului.

Autokeratorefractometrul-Huvitz

Autokeratorefractometrul Huvitz

Foropterul automat si combina oftalmologica Huvitz ne asigură precizia înregistrării acuităţii vizuale. Metoda clasică de schimare manuală a ramei şi lentilelor este acum înlocuită de aparatura modernă automată care transmite datele înregistrare de refractometru direct către foropter.

Carl-zeiss-mel-80

Carl Zeiss Mel 80

Carl ZEISS MEL 80 este laserul excimer cu un domeniu larg de aplicare, inclusiv Femto-LASIK și LASIK fiind conceput pentru a face corectarea defectelor de vedere mai prietenoasă și individuală pentru pacient. Toți parametrii acestei platforme de lucru ultramoderne sunt orientați spre creșterea eficienței, obținerea unor rezultate optime de tratament și recuperarea rapidă a vederii.