Facebook

Inchide

Servicii Oftalmologice

Vitreum este o companie oftalmologică care oferă o gama larga de servicii oftalmologice pentru pacienți. Acestea pot include consultații oftalmologice, examinări și teste pentru detectarea afecțiunilor oculare, precum și tratamente și proceduri pentru a trata problemele de vedere, cum ar fi presbiopia, hipermetropia și astigmatismul. De asemenea, Vitreum oferă servicii de chirurgie refractiva, cum ar fi LASIK și PRK, pentru a corecta problemele de vedere permanent.

Compania dispune de echipamente moderne și tehnologii avansate, precum și de personal medical calificat și experimentat pentru a oferi cele mai bune servicii oftalmologice pacienților săi.

doctor oftalmolog efectuând consultatii oftalmologice de baza adulti depistare afectiuni oculare

Consultații

Este recomandată o examinare anuală pentru a detecta orice probleme de sănătate oculară în stadii timpurii.

Investigații

Investigațiile oftalmologice reprezintă o componentă esențială în menținerea sănătății oculare și diagnosticarea eficientă a afecțiunilor oculare.

Operații

Operațiile oftalmologice sunt proceduri chirurgicale efectuate de medici specializați, având scopul de a trata diverse afecțiuni

Tratamente

Tratamente oftalmologice bazate pe cele mai recente tehnologii. Acestea includ terapie cu laser, tratamente injectabile,tratamente medicamentoase .

Dotări

Datorita echipamentelor oftalmologice de ultimă generație putem să oferim pacienților noștri siguranța unui act medical bine efectuat.

Lista de Prețuri

Ne-am angajat să vă oferim servicii și tratamente la cele mai competitive preturi. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, nu ezitați sa ne contactați.

Programare online

Completați formularul de mai jos și vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea! 

Vă așteptăm cu drag!