Dr Mihail la Clinica Vitreum despre Relex Smile
noiembrie 1, 2023

Scapa de ochelarii de vedere in sub 15 secunde / fiecare ochi

Aici aratam 2 cazuri reale de pacienți care au scapat de ochelari in sub 15 secunde/ fiecare ochi. 👉 După doar trei zile, acești pacienți au fost sunați de către Dr. Mihail pentru a confirma că vederea lor este în mod real îmbunătățită. Vă îndemnăm să urmăriți acest videoclip pentru a înțelege cât de rapid se poate obține independența de ochelari prin intermediul intervenției SMILE. Material realizat la clinica Vitreum.

A scapa de ochelari este visul multor pacienți purtători de ochelari care în prezent este realizabil cu ajutorul tehnologiei laser. Acest tip de intervenție se adresează tuturor persoanelor care prezintă un viciu de refracție: miopie, hipermetropie, astigmatism, care au împlinit vârsta de 18 ani, la care refracția oculară s-a stabilizat (mai ales în cazul miopiei) și care doresc să scape de ochelari sau de lentile de contact. Chirurgia refractiva reprezintă o opțiune pentru pacienții care doresc să nu mai fie dependenți de ochelari sau lentile de contact pe de o parte, iar pe de altă parte chirurgia refractivă are un impact mare asupra vieții pacienților, beneficiile fiind evidente în multe feluri.

Marea inovație constă în faptul că această tehnică se realizează fără crearea unui „flap” (în contrast cu tehnicile LASIK) și fără îndepărtarea epiteliului cornean (așa cum se întâmplă în cazul PRK și LASEK). Cu un singur pas, laserul cu femtosecunde creează o lentilă refractivă și o incizie milimetrică prin care această lentilă este extrasă, fără a afecta țesutul cornean și fără a crea un „flap”, ceea ce înseamnă că pacienții nu vor resimți durere și se vor recupera rapid după operație. Progresul tehnologic și apariția unor tehnici noi ne permit să oferim tratamente cât mai personalizate. Laserul cu femtosecunde de înaltă precizie oferă posibilitatea unei corecții precise a deficienței de refracție, lăsând țesutul cornean înconjurător practic neafectat.

Afla mai multe detalii : ReLEX SMILE – o intervenție oculară cu beneficii multiple, confort și performanță a vederii