RAME OCHELARI

RAME DE DAMA, BARBATESTI, RAME PENTRU COPII

La OPTICA VITREUM veti găsi sute de modele de rame de ochelari, mărci de prestigiu, internaționale sau rame de la producători autohtoni. Acoperim o paletă vastă în materie de rame pentru ochelari de vedere, începând de la rame cu nume consacrate până la rame pentru buget mai redus și totuși de bună calitate. Gama de rame cuprinde rame din titan pur 100%, titan cu flex, rame metalice, rame pe fir, rame cu capse sau șurub, rame din aliaje metalice sau plastic. Centrul Medical Oftalmologic, pune la dispoziția clienților, personal calificat care să vă ofere asistență și consultanță în alegerea ramei și a lentilelor potrivite oricăror cerințe.

Rame de ochelari:

Guess, Levis, Dunhill, Mercedes Benz, Tom Taylor, Cris, Laura Biagiotti, Sover, Bergman, Charriol, Just Cavalli, Gant, Rodenstock, Nordik, Charmant, Hello Kitty, Orange, Barbye

LENTILE

Asigurăm toate tipurile de lentile (din sticlă, plastic, monofocale, bifocale, progresive, lentile de soare cu dioptrii, ESSILOR, ZEISS, RODENSTOCK) toate dintre acestea avand certificate de calitate și garanție.

OCHELARI DE SOARE

LENTILE DE CONTACT

Lentilele de contact reprezinta un inlocuitor al ochelarilor, Acestea pot fi puratate la orice varsta si sunt de mai multe tipuri (lentile de contact corectoare cu dioptrii, lentile terapeutice sau lentile cosmetic-utilizate pentru a schimba nuanta ochilor). Gama de lentile de contact este suficient de variata, pute-ti alege brand-uri precum Bauch&Lomb, Ciba Vision, etc.

Avantajele purtării lentilelor de contact în detrimentul ochelarilor:

Avantajul principal este cel estetic, mai ales în cazul persoanelor cu dioptrii mari. Permite portul ochelarilor de soare, practicarea cu ușurință a sporturilor, precum înotul, alergatul, etc. Pentru doamne și domnișoare o evidențiere mai bună a machiajului ochilor.

ACCESORII

Tocuri de ochelari, soluții pentru curățat lentile, șervețele antiaburire, etc.

  Programari pacienti