Bezár

Egy jól elvégzett orvosi szolgáltatás által nyújtott elégedettséget, biztonságérzetet és komfortérzetet szeretnénk kiváltani betegeinkből, ezért szereztük be a legmodernebb, a legkomplexebb és a legnagyobb teljesítményt nyújtó műszereket.

 

Automata kerato-refraktométer egy orvosi műszer, amellyel a dioptriák értékeit határozzák meg, az adatokat egyenesen a Huvitz látásvizsgálóból veszi át. .

A Pure Point lézer fotokoagulátor nélkülözhetetlen az előrehaladott cukorbetegség okozta retinopátia kezelésében.

A Huvitz automata látásvizsgáló és szemészeti vizsgáló egység biztosítja a látásélesség pontos meghatározását. A hagyományos módszert, amelynek során a lencséket kézileg cserélni kellett, most egy modern automata rendszer helyettesíti, amely a refraktométer által beolvasott adatokat továbbítja a látásvizsgálóhoz.

A Zeiss szaruhártya-topográf nagyon fontos a refraktív sebészet számára, hiszen kiválóan alkalmas a szaruhártya egyes rejtett vagy éppen kialakulófélben levő hibáinak felfedezésére.

Az Icareegy precíz szemnyomás-mérő eszköz, amely kitűnően alkalmas a zöld hályog megfigyelésére.

 

A Plus Optix, elnevezésű műszer lehetővé teszi számunkra, hogy a gyerekek látásélességét 1 méternyi távolságból mérhessük.

Az optikai koherencia tomográf OCT, nagyon fontos a sárgafoltsorvadás valamint más retinabántalmak diagnosztizálásának és megfigyelésének szempontjából.

A számítógépes vezérlésű fluoros érvizsgáló és a szemfenék-fényképező gép a cukorbetegség okozta retinopátia és egyéb retinabántalmak vizsgálatának szempontjából kiemelt fontossággal bír.

A LEICA operációs mikroszkóp a csúcstechnika legújabb vívmánya, amelynek segítségével végzik a sebészeti beavatkozások nagy részét.

A Quantel Medical biométer segítségével számítjuk ki a szürke hályoggal műtött beteg szemébe beültetendő mesterséges szemlencse ideális tulajdonságait.

 

A Quantel Medical ultrahangos szemvizsgáló

A Constellation – ALCON a jelen pillanatban létező legnagyobb teljesítményű szemsebészeti eszköz, amely kitűnően szolgálja az elülső pólus szemsebészeti eljárásait, melyek közül a leggyakoribb a szürke hályog műtétje, és a hátsó pólus bántalmainak, úgy mint a retinaleválás, szemsérülések, üvegtesti vérzés, idegen testek sebészeti kezelését.

A látómező számítógépes vezérlésű vizsgálata lehetővé teszi a zöld hályog előrehaladásának követését.

Endo Optics szemészeti endoszkóp – a szemészeti endoszkópiát a zöld hályogban szenvedő betegek sebészeti kezelése során használják, ez jelenti ennek a betegségnek az esetében a leggyorsabb és a legkönnyebb beavatkozási módot. A szemészeti endoszkópiát ezen kívül használják a hátsó pólus és a retina komplex betegségeinek esetében is. A szemészeti endoszkóp egy fejlett rendszer, amelynek három funkciója van: a lézer, a megvilágítás és a vizualizálás.

Melag a legfejlettebb fertőtlenítő berendezés sebészeti eszközök számára.

A klinika ugyanakkor rendelkezik egy saját áramellátás-fenntartó rendszerrel, amely akkor lép működésbe, ha műtét közben áramszünet lép fel.

A Vitreum klinika teljes és összetett, csúcstechnológiát felhasználó berendezéseinek és a szakképzett személyzetének köszönhetően a szembetegségek széles skáláját képesek vagyunk kezelni.

[Total: 5    Average: 4.6/5]