Bezár

Aceasta este una dintre dorințele  purtătorilor de ochelari. CLINICA VITREUM vă poate îndeplini dorința, punând la dispoziția dumneavoastră cele mai moderne aparaturi pentru Chirurgia Refractivă.

reducerea dioptriilor

Intervențiile chirurgicale cu Laserul Excimer pentru reducerea dioptriilor au devenit în ultimul timp o soluție la care apelează mulți dintre cei care își doresc să renunțe la lentilele de contact sau la ochelarii de vedere.

Chirurgia refractivă definește metodele chirurgicale prin care sunt corectate deficiențe de vedere precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul. În cazul miopiei se pot reduce până la -10 dioptrii, iar hipermetropia se poate corecta până la +6 dioptrii, în timp ce astigmatismul poate să ajungă la o corecție de aproximativ 5 dioptrii.

În cazul pacienților cu dioptrii mai mari față de cele menționate mai sus, pentru o reducere totală a dioptriilor, se poate intervenii cu implantarea unui cristalin artificial multifocal .

Fiecare ochi este diferit de la un pacient la altul, de aceea fiecare intervenție cu laser va fi planificată în mod special pentru persoana respectivă.

Operațiile cu laser pentru corectarea vederii se recomanda persoanelor peste 18 ani, nu se efectuează în cazul femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Preoperator se efectuează un consult medical și mai multe măsurători care ajută la stabilirea tehnicii corespunzătoare ce i se va aplica pacientului în cauză.

Operația durează câteva secunde pentru fiecare ochi în parte, aceasta este nedureroasă, anestezia se face doar cu picături. În urma intervenției pacientul va observa o îmbunătățire imediată a vederii, acuitatea vizuală îmbunătățindu-se pe parcursul a 3-6 luni postoperator.

Postoperator pacientului i se vor aplica temporar lentile de contact terapeutice și va urma un tratament cu picături. De asemenea se va evita sportul și efortul fizic, înotul, machiajul, sauna în primele zile de la operație.

Dacă vă hotărâți să vedeți lumea fără ochelari, Clinica Vitreum vă oferă această posibilitate și vă așteaptă în Satu Mare, pe strada Ady Endre, nr.11 sau la telefon 0740.231.559.

[Total: 1    Average: 5/5]