Bezár

După mulţi ani în care sătmărenii cu probleme oftalmologice grave erau nevoiţi să meargă la clinicile din Cluj, Baia Mare, Debrecen sau alte oraşe cu centre oftalmologice renumite au acum posibilitatea realizării operaţiilor şi tratamentelor complexe chiar aici în Satu Mare.

Cel mai dotat cabinet oftalmologic Vitreum, s-a deschis la iniţiativa Dr. Lehai Levar, care a fost adus ca specialist la secţia de oftalmologie a Spitalului Judeţean Satu Mare. Motivaţia acestei realizări era lipsa unei clinici de specialitate în Satu Mare. Levai Lehar este născut în Marghita, Bihor, primele studii le-a facut in Jibou, Sălaj, după care a urmat Facultatea de Medicină la Cluj şi rezidenţiatul la Spitalul Militar. A urmat numeroase specializări la Oradea, Bucureşti, Debrecen, Budapesta şi Spania.

A decis să se alăture echipei de medici specialişti oftalmologi din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare, din dorinţa de a le asigura sătmărenilor asistenţă medicală de specialitate performantă, prin intermediul intervenţiilor chirurgicale pentru care până acum pacienţii erau nevoiţi să se deplaseze în centrele universitare din ţară sau din străinătate.

Dotat cu aparatură de ultimă generaţie în domeniu, Centrul medical oftalmologic Vitreum, oferă toată gama de servicii oftalmologice: consultaţii de bază adulţi şi copii (emetropia, miopia, hipermetropia),  investigaţii oftalmologice (biometrie, ecografie oculară, tonometrie oculară, examen de câmp vizual computerizat, pahimetrie corneeană, keratorefractometrie, topografie corneeană, fundus camera, angiofluorografia, tomografia în coerenţa optică), tratamente laser (pentru retinopatia diabetică, glaucom, cataracta secundară), injecţii intraoculare, operaţii de cataractă, operaţii de retină (dezlipirea de retina, pneumopexia, vitrectomania), operaţii de glaucom, operaţii ale pleoapelor, operaţii de pterigion, chirurgie refractiva cu aparatul Laser Excimer de la firma Zeiss (operatii care ne ajută să scăpăm de ochelari, adică cei care sunt purtători de ochelari sau lentile de contact, în urma operaţiei nu mai trebuie să îi poarte, vederea este corectată cu ajutorul acestui tip de Laser). Detalii şi explicaţii pentru toate aceste servicii medicale de specialitate se pot găsi  aici 

La OPTICA VITREUM veţi găsi sute de modele de rame de ochelari, mărci de prestigiu, internaţionale sau rame de la producători autohtoni. O paletă vastă în materie de rame pentru ochelari de vedere, începând de la rame cu nume consacrate până la rame pentru buget mai redus şi totuşi de bună calitate. Gama de rame cuprinde rame metalice, rame pe fir, rame cu capse sau şurub, rame din aliaje metalice sau plastic. Centrul Medical Oftalmologic, pune la dispoziţiaclienţilor, personal calificat care  vă oferăasistenţăşi consultanţă în alegerea ramei şi a lentilelor potrivite oricăror cerinţe: ochelari de soare, lentile de contact, accesorii (toc-uri de ochelari, soluţii de curăţat lentile, serveţele antiaburire, etc).

[Total: 1    Average: 1/5]