Bezár

Dr. Levai Lehar

Szemész


Dr. Lévai Lehár egy szemorvos, aki az üvegtest, a retina, a szürke hályog, a zöld hályog műtéteire, valamint a refraktív sebészetre szakosodott. Ő végezte az első endoszkópos szemműtéteket Romániában.

Dr. Larisa Holhos

Szemész


Dr. Larisa Holhos egy szemorvos, aki a felnőttek és a gyerekek szemészeti vizsgálatát, a zöld és a szürke hályog műtéteit, a Laser Yag kezeléseket és a Laser Argon kezeléseket és az üvegtestbe adott injekciókat illetően rendelkezik kompetenciákkal.

Dr. Seica Ala

Szemész


Dr. Seica Ala egy szemorvos, aki kompetenciákkal rendelkezik a cukorbetegek lézeres kezelésének, a másodlagos szürke hályog lézeres kezelésének, a felnőttek és gyerekek szemészeti vizsgálatának, a Laser Yag kezelések, a Laser Argon kezelések és az üvegtestbe adott injekciók szakterületén.

Dr. Dohi Orsolya

Szemész


Dr. Dohi Orsolya egy szemorvos, aki szürkehályog-műtéteket, yag és argon lézeres kezeléseket végez, kezeli a kancsalságot, szemhéjműtéteket (árpa és szemhéjbefordulás), szemesztétikai műtéteket végez, valamint szemészeti vizsgálatokat végez gyerekeknek és felnőtteknek.

dr. Chicu Adriana

Szemész


Dr. Chicu Adriana egy olyan szemorvos, aki a következő szakterületekre szakosodott: a zöld hályog lézeres kezelése, a szem esztétikai sebészete, szemárpa, a kancsalság sebészeti kezelése, a cukorbetegség okozta retinopátiák kezelése, Avastin, Triamacinolon, Eyelea és Ozurdex injekciók.

Dr. Olah Livia

Szemész


Dr. Olah Livia egy szemorvos, aki szemészeti vizsgálatokat végez gyerekeknek és felnőtteknek, kontaktlencse miatti vizsgálatokat végez, valamint szemhéjműtéteket és szemárpaműtéteket végez.

Dr. Aracs Dan

Szemész


Dr. Aracs Dan egy szemorvos, aki a következő kompetenciákkal rendelkezik: szemészeti vizsgálatok, kontaktlencse miatti vizsgálatok, Laser Yag kezelések, Laser Argon kezelések és üvegtestbe adott injekciók.

Dr. Molnar Ioana

Szemész


Dr. Molnar Ioana, szemorvos a következő kompetenciákkal rendelkezik: gyerekek és felnőttek szemészeti vizsgálata, lézeres beavatkozások a hátsó póluson, szembe adott injekciók (Avastin, Triamcinolon, Eylea), a szemhéjak külső műtétei (szemárpa, kúszóhártya).