Bezár

Dr. Levai Lehar

Szemész


Dr. Lévai Lehár egy szemorvos, aki az üvegtest, a retina, a szürke hályog, a zöld hályog műtéteire, valamint a refraktív sebészetre szakosodott. Ő végezte az első endoszkópos szemműtéteket Romániában.

Dr. Larisa Holhos

Szemész


Dr. Larisa Holhos egy szemorvos, aki a felnőttek és a gyerekek szemészeti vizsgálatát, a zöld és a szürke hályog műtéteit, a Laser Yag kezeléseket és a Laser Argon kezeléseket és az üvegtestbe adott injekciókat illetően rendelkezik kompetenciákkal.

Dr. Seica Ala

Szemész


Dr. Seica Ala egy szemorvos, aki kompetenciákkal rendelkezik a cukorbetegek lézeres kezelésének, a másodlagos szürke hályog lézeres kezelésének, a felnőttek és gyerekek szemészeti vizsgálatának, a Laser Yag kezelések, a Laser Argon kezelések és az üvegtestbe adott injekciók szakterületén.

dr. Chicu Adriana

Szemész


Dr. Chicu Adriana egy olyan szemorvos, aki a következő szakterületekre szakosodott: a zöld hályog lézeres kezelése, a szem esztétikai sebészete, szemárpa, a kancsalság sebészeti kezelése, a cukorbetegség okozta retinopátiák kezelése, Avastin, Triamacinolon, Eyelea és Ozurdex injekciók.

Dr. Aracs Dan

Szemész


Dr. Aracs Dan egy szemorvos, aki a következő kompetenciákkal rendelkezik: szemészeti vizsgálatok, kontaktlencse miatti vizsgálatok, Laser Yag kezelések, Laser Argon kezelések és üvegtestbe adott injekciók.

Dr. Molnar Ioana

Szemész


Dr. Molnar Ioana, szemorvos a következő kompetenciákkal rendelkezik: gyerekek és felnőttek szemészeti vizsgálata, lézeres beavatkozások a hátsó póluson, szembe adott injekciók (Avastin, Triamcinolon, Eylea), a szemhéjak külső műtétei (szemárpa, kúszóhártya).