Ai trecut deja de vârsta de 45 de ani? Simți că ochelarii stau în calea activităților tale preferate? Presbyond ar putea fi soluția potrivită pentru tine.

Vârsta nu contează, spune adio ochelarilor!  

Procedură rapidă, confortabilă și nedureroasă
Vedere clară la toate distanțele
Independență vizuală
Recuperare rapidă
Procedură personalizată

Gata cu ochelarii de citit

V-a luat prin surprindere faptul că ați avut nevoie de un efort suplimentar pentru a citi textul mic după vârsta de 40 de ani? Nu vă faceți griji. Aceasta este o evoluție naturală.

Presbiopia reprezintă o scădere a capacității ochiului de a se focaliza la distanțe apropiate. De obicei, apare după vârsta de 40 de ani, chiar și la persoanele care au avut o vedere bună fără ochelari în toată viața lor. În prezent, progresele semnificative în oftalmologie permit pacienților să opteze pentru intervenția chirurgicală Prebyond pentru a corecta această problemă. În comparație cu alte metode de corecție a presbiopiei precum ochelarii su lentilele de contact, Prebyond se evidențiază ca o opțiune deosebit de eficientă și inovatoare.

Cum puteți să scăpați de ochelarii de citit?

Dacă doriți să scăpați de ochelarii de citit și să redobândiți o vedere clară și confortabilă în orice situație, alegerea procedurii Prebyond este opțiunea perfectă. Această tehnică avansată de corecție a presbiopiei vă oferă oportunitatea unică de a vedea la toate distanțele, fără a mai avea nevoie de ochelari suplimentari sau de schimbarea frecventă a lentilelor.

Fără ochelari la toate distanțele

Sunteți o persoană activă, dar un defect dioptric vă restricționează, deoarece trebuie să alternați între două perechi de ochelari sau să investiți în ochelari multifocali costisitori? Vă oferim posibilitatea de a vedea din nou clar, chiar și după vârsta de 40 ani. Echipa noastră de specialiști efectuează intervenții oculare nedureroase în clinicile noastre Vitreum, oefrindu-vă oportunitatea să renunțați la ochelari.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale procedurii Prebyond constă în capacitatea sa de a restabili claritatea vederii la apropiere, intermediar și la distanțe îndepărtate, toate într-un singur tratament. Acest lucru vă permite să citiți, să lucrați la computer, să conduceți și să vă bucurați de activitățile de zi cu zi, fără a mai fi constrânși de schimbarea constantă a ochelarilor.

Proceduri de Corecție a vederii

Scapă de ochelari cu PRESBYOND!

Presbyond este o procedură revoluționară de corecție a vederii, destinată pacienților de peste 45 de ani și concepută pentru a trata presbiopia, o afecțiune comună asociată cu îmbătrânirea, care afectează capacitatea ochilor de a focaliza clar la distanțe diferite. Această procedură inovatoare utilizează tehnologia Laser cu femtosecunde, oferind pacienților o vedere clară și confortabilă la toate distanțele, fără a mai fi nevoie de ochelari sau lentile de contact.

Prin intermediul Presbyond, medicul oftalmolog personalizează tratamentul pentru fiecare pacient în parte, ținând cont de particularitățile ochilor și așteptările individuale. Procedura este minim invazivă, nedureroasă și are o recuperare rapidă, permițând pacienților să revină rapid la activitățile lor obișnuite.

Indiferent dacă trebuie să citești, să lucrezi la computer sau să conduci, Prebyond îți oferă claritate vizuală fără bariere. Acum poți trăi viața din plin și să vezi lumea în toată splendoarea ei, cu ajutorul tehnologiei moderne și a experților noștri în oftalmologie.

Nu lăsa presbiopia să limiteze calitatea vieții tale! Alege Prebyond și bucură-te de o vedere clară în fiecare moment al zilei.

Fără ochelari la orice vârstă presbyond

Dacă nu îndepliniți criteriile de eligibilitate pentru procedura Presbyond, nu trebuie să vă îngrijorați! La clinica noastră oferim și soluția alternativă a CRISTALINELOR MULTIFOCALE. Aceste cristaline sunt implantate chirurgical în ochi și permit pacienților să vadă clar atât la distanță, cât și la apropiere, eliminând astfel necesitatea de a purta ochelari sau lentile de contact suplimentare.
Aceste cristaline sunt concepute pentru a corecta presbiopia și a oferi o vedere clară la mai multe distanțe. Ele sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Datorită tehnologiei avansate utilizate în producția cristalinelor multifocale, puteți să vă bucurați de un confort vizual îmbunătățit, eliminând astfel necesitatea de a purta ochelari sau lentile de contact.
Această procedură chirurgicală este complet nedureroasă, minim invazivă și se realizează sub anestezie locală. Cu o recuperare rapidă, pacienții pot reveni la activitățile obișnuite în scurt timp.
Echipa noastră de medici oftalmologi va evalua cu atenție sănătatea ochilor dumneavoastră și vă va oferi recomandări personalizate, pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru dvs. Împreună, vom găsi soluția care să vă ofere o vedere clară și confortabilă, adaptată nevoilor dumneavoastră individuale.

Fără ochelari la orice vârstă cristaline multifocale baner

Înainte de a efectua procedura chirurgicală, este necesară o examinare oftalmologică completă, în cadrul căreia vom obține cele mai detaliate informații despre vederea dumneavoastră.

Durata examinării preoperatorii poate varia, dar în general durează între 1,5 și 2,5 ore. Cu ajutorul tehnologiei moderne și datorită experienței echipei noastre medicale, vom obține date precise despre eroarea refractivă a ochilor dumneavoastră, presiunea intraoculară, starea segmentelor anterioare și posterioare ale ochilor, precum și despre starea filmului lacrimal. Înainte de examinare, vă recomandăm să veniți la clinică cu mijloacele de transport în comun sau să aveți pe cineva care să vă conducă acasă, deoarece după examinare, ochii dumneavoastră vor fi dilatați, iar noi nu recomandăm să conduceți cel puțin 4-5 ore după procedură.

Dacă purtați lentile de contact, medicul vă va cere să le întrerupeți pentru o perioadă specifică înainte de examinarea preoperatorie și intervenția chirurgicală. Acest lucru asigură o măsurare precisă a ochilor și stabilește planul corect pentru procedură.

În ziua procedurii, evitați folosirea machiajului pe sau în jurul ochilor și încercați să evitați contactul ochilor cu produse cosmetice, parfumuri sau alte substanțe potențial iritante.

Nu ezitați să ne adresați orice întrebări aveți cu privire la procedura chirurgicală planificată. Suntem aici pentru a vă sprijini și vom fi bucuroși să vă oferim toate detaliile necesare.

mel-90-in-actiune
  1. Anestezie locală: Înainte de începerea intervenției, medicul va administra o anestezie locală pentru a preveni orice disconfort în timpul procedurii.
  2. Crearea unui flap: În cadrul intervenției Presbyond, se folosește tehnica LASIK pentru a crea un flap subțire în corneea ochiului. Acest lucru se realizează cu ajutorul unui laser cu femtosecunde, care creează o suprafață subțire și precisă în stratul superficial al corneei.
  3. Remodelarea corneei: După ce a fost creat flap-ul, medicul folosește un alt laser excimer pentru a remodela corneea, eliminând porțiuni mici de țesut pentru a corecta eroarea refractivă și pentru a îmbunătăți vederea la distanțe apropiate.
  4. Finalizarea intervenției: După remodelarea corneei, medicul va examina cu atenție rezultatele și se va asigura că totul este în ordine. Flap-ul cornean va fi plasat înapoi în poziție și va fi lăsat să se vindece natural.
femto lasik operatie realizata la clinica Vitreum

După intervenție, veți aștepta câteva minute în sala de așteptare. Asistentele vă vor furniza un raport postoperator și picături pentru ochi, pe care le veți utiliza conform prescripției medicului în zilele următoare. Vom stabili, de asemenea și programarea pentru control, iar medicul oftalmolog vă va oferi toate informațiile necesare cu privire la rutina postoperatorie și vă va răspunde tuturor neclarităților cu privire la aceasta.
După ce ajungeți acasă, vă recomandăm un regim de odihnă. Ochii se vindecă cel mai bine în timpul somnului. În primele zile după intervenție, vederea poate fi mai încețoșată. Acest lucru este normal. Limitați activitățile care necesită o vedere clară pentru a permite o recuperare adecvată a vederii. Timp de o lună, evitați mediile prăfoase, înotul în piscină, sauna, ridicarea obiectelor grele etc. Dacă lucrați într-un mediu curat, puteți reveni la serviciu în 1-2 zile.

Rutina postoperatorie