Inchide

Medical Optics Products

Medical Optics services refers to a branch of medicine that is

Serviciile de optică medicală reprezintă o ramură a medicinii care este în continuă dezvoltare, înregistrând mereu progrese semnificative. Optica medicală se referă la toate produsele care au ca scop corecția vederii sau protecția globului ocular. Include de la clasicii ochelari pentru vedere, la lentile de contact, ochelari de soare, precum și toate accesoriile de îngrijire ale acestora și dispozitivele medicale ce se încadrează în procesul de îngrijire a ochilor.

Dacă o persoană suferă de o afecțiune oftalmologică, medicul este în măsură să îi recomande cea mai bună metodă de corecție sau de tratament, având în vedere nevoile și stilul de viață al fiecărui pacient în parte. Deoarece fiecare persoană este diferită și are nevoi diferite, faptul că optica medicala include atât de multe opțiuni este un lucru îmbucurător. În prezent, indiferent de problema cu care s-ar confrunta la nivelul ochilor, există o metodă optimă de rezolvare pentru fiecare individ în parte.

 

RAME OCHELARI

RAME DE DAMĂ, BĂRBĂTEȘTI, RAME PENTRU COPII

La opticile Vitreum veți găsi sute de modele de rame de ochelari, mărci de prestigiu, internaționale sau rame de la producători autohtoni. Acoperim o paletă vastă în materie de rame pentru ochelari de vedere, începând de la rame cu nume consacrate până la rame pentru buget mai redus și totuși de bună calitate. Gama de rame cuprinde rame din titan pur 100%, titan cu flex, rame metalice, rame pe fir, rame cu capse sau șurub, rame din aliaje metalice sau plastic. Centrul Medical Oftalmologic, pune la dispoziția clienților, personal calificat care să vă ofere asistență și consultanță în alegerea ramei și a lentilelor potrivite oricăror cerințe.

Mărci rame de ochelari: Guess, Levis, Dunhill, Mercedes Benz, Tom Taylor, Cris, Laura Biagiotti, Sover, Bergman, Charriol, Just Cavalli, Gant, Rodenstock, Nordik, Charmant, Hello Kitty, Orange, Barbye.

 

LENTILE

Asigurăm toate tipurile de lentile (din sticlă, plastic, monofocale, bifocale, progresive, lentile de soare cu dioptrii, ESSILOR, ZEISS, RODENSTOCK) toate dintre acestea avand certificate de calitate și garanție.

 

OCHELARI DE SOARE

 

LENTILE DE CONTACT

Lentilele de contact reprezintă un înlocuitor al ochelarilor. Acestea pot fi puratate la orice vârstă și sunt de mai multe tipuri (lentile de contact corectoare cu dioptrii, lentile terapeutice sau lentile cosmetice – utilizate pentru a schimba nuanța ochilor). Gama de lentile de contact este suficient de variată, putând alege brand-uri precum Bauch&Lomb, Ciba Vision, etc.

Avantajele purtării lentilelor de contact în detrimentul ochelarilor:

  • avantajul principal este cel estetic, mai ales în cazul persoanelor cu dioptrii mari.
  • permite portul ochelarilor de soare, practicarea cu ușurință a sporturilor, precum înotul, alergatul, etc.
  • pentru doamne și domnișoare o evidențiere mai bună a machiajului ochilor.

 

ACCESORII

Tocuri de ochelari, soluții pentru curățat lentile, șervețele antiaburire, etc.

[Total: 2    Average: 4.5/5]