Inchide

Dorim să oferim pacienţilor noştri confortul, siguranţa şi satisfacţia unui act medical bine efectuat, fapt pentru care avem în dotare aparatură complexă şi performantă

 

Autokeratorefractometrul Huvitz, aparat utilizat pentru inregistrearea dioptriilor, date preluate automat de foropterul Huvitz.

Laser fotocoagulator Pure Point, indispensabil in tratamentul retinopatiei diabetice avansate.

Foropterul automat si combina oftalmologica Huvitz ne asigură precizia înregistrării acuităţii vizuale. Metoda clasică de schimare manuală a ramei şi lentilelor este acum înlocuită de aparatura modernă automată care transmite datele înregistrare de refractometru direct către foropter

Topograful cornean Zeiss foarte important în chirurgia refractiva pentru diagnosticarea unor vicii ascunse sau incipiente ale corneei.

ICare aparat performant de inregistrare a presiunii intraoculare, extem de util in urmarirea glaucomului.

 

Plus Optix, acest aparat ne permite înregistrarea de la distanța de 1 m a acuităţilor vizuale la copii.

Tomograful prin coerenţă optică OCT, foarte important pentru diagnosticarea şi urmărirea degenerescenţei maculare şi a altor afectiuni retiniene.

Angiofluorograful computerizat şi Camera foto pentru fotografii de fund de ochi, ambele extrem de importante pentru retinopatia diabetică şi alte afecţiuni retiniene.

Microscopul operator LEICA, aparat de ultima generatie cu ajutorul caruia se desfasoara o mare parte din interventiile chirurgicale.

Biometrul Quantel Medical cu ajutorul căruia se calculează puterea cristalinului artificial care trebuie implantat în ochiul pacientului operat de cataractă

 

Ecograful ocular Quantel Medical

Constellation –ALCON cel mai performant aparat existent la ora actuală în chirurgia oftalmologică prin intermediul căruia deservim chirurgia polului anterior, cataracta, una din cele mai frecvente afecţiuni oftalmologice şi a polului posterior, dezlipiri de retină, traumatisme oculare, hemoragii vitreene, corp străin, etc

Camp vizual computerizat cu ajutorul caruia se poate urmari evolutia glaucomului.

Endoscop ocular Endo Optics – Endoscopia oculara este utilizata in tratamentul chirurgical al pacienților cu glaucom oferind cea mai rapida si usoara interventie pentru aceasta afectiune. Endoscopia oculara este de asemenea utilizata in patologii complexe de pol posterior, ale retinei. Endoscopul ocular este un sistem avansat cu tripla functie, cea de laser, iluminare si de vizualizare.

Melag aparat de sterilizare a instrumentelor chirurgicale de cea mai inaltă performanță.

Clinica dispune de asemenea si de sistem propriu de sustinere a energiei electrice in timpul operaţiilor, in cazul intreruperilor/caderilor de curent.

Datorita dotarii Clinicii Vitreum cu tehnologie de ultima generatie, completa si complexa si a personalului specializat, putem acoperi o plaja vasta a patologiei oculare.