Inchide

Echipa Vitreum

Dr. Levai Lehar

Medic Oftalmolog


Doctorul Levai Lehar este medic oftalmolog, specializat în chirurgie vitreoretiniană, chirurgia cataractei, chirurgie refractivă și chirurgia glaucomului. El a realizat primele endoscopii oculare în România.

Dr. Larisa Holhos

Medic oftalmolog


Dr. Larisa Holhos este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice adulți și copii, operații de cataractă, glaucom, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.

Dr. Seica Ala

Medic oftalmolog


Dr. Seica Ala este medic oftalmolog cu competențe în tratamente laser pentru diabet, tratamente laser pentru cataracta secundară, consultații oftalmologice adulți și copii, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.

dr. Chicu Adriana

Medic oftalmolog


D-na dr. Chicu Adriana este medic oftalmolog cu specializare în tratamente laser pentru glaucom, chirurgie estetică oculară, salazion, chirurgia strabismului, retinopatii diabetice, injecții cu Avastin, Triamcinolon, Eyelea și Ozurdex.

Dr. Aracs Dan

Medic oftalmolog


Dr. Aracs Dan este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice, consultații pentru lentile de contact, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.

Dr. Molnar Ioana

Medic oftalmolog


Dr. Molnar Ioana este medic oftalmolog cu competențe în consultații adulți și copii, intervenții laser pentru pol posterior, injecții intraoculare (Avastin, Triamcinolon, Eylea), intervenții chirurgicale ale pleoapelor (Salazion, Pterigion).

Dr. Pop Ana-Maria

Medic Oftalmolog


Dr. Pop Ana-Maria este medic oftalmolog cu competențe în consultații adulți și copii, operații de cataractă, intervenții Laser pentru pol anterior și pol posterior (glaucom, cataracta secundară, retinopatie diabetică), injecții intravitreene (Avastin, Eylea, Ozurdex) intervenții chirurgicale și estetice ale pleoapelor.