Inchide

Dr. Levai Lehar

Medic Specialist Oftalmolog


Doctorul Levai Lehar este specialist în chirurgie vitreoretiniană, chirurgia cataractei, chirurgie refractivă și chirurgia glaucomului. El a realizat primele endoscopii oculare în România.

Dr. Crista Atilla

Medic oftalmolog


Dr. Crista Atilla este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice adulți și copii, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.

Dr. Seica Ala

Medic oftalmolog


Dr. Seica Ala este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice adulți și copii, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.

Dr. Dohi Orsolya

Medic oftalmolog


D-na dr. Dohi Orsolya este medic oftalmolog ce realizează consultații pentru adulți și copii, intervenții pleoape (salazioane și entropion) și tratamente laser Yag.

dr. Chicu Adriana

Medic oftalmolog


D-na dr. Chicu Adriana este expertă în tratamente laser pentru glaucom, retinopatii diabetice, injecții cu Avastin, Triamcinolon, Eyelea și Ozurdex.

Dr. Olah Livia

Medic oftalmolog


D-na dr. Olah Livia este medic oftalmolog ce realizează consultații pentru adulți și copii, intervenții pleoape, salazioane și entropion.

Dr. Aracs Dan

Medic oftalmolog


Dr. Aracs Dan este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice, consultații pentru lentile de contact, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.

Dr. Molnar Ioana

Medic oftalmolog


Dr. Molnar Ioana este medic oftalmolog cu competențe în consultații adulți și copii, intervenții laser pentru pol posterior, injecții intraoculare (Avastin, Triamcinolon, Eylea), intervenții chirurgicale ale pleoapelor (Salazion, Pterigion).