Vitreum Oradea Clinica Oftalmologie
aprilie 30, 2022

Clinică oftalmologie Vitreum Oradea

Vitreum Clinica de oftalmologie Oradea oferă servicii medicale oftalmologice complete utilizând aparatură de ultimă generație. Cu ajutorul doctorilor noștri de specialitate oferim consultații oftalmologice atât pentru adulți, cât și pentru copii.

De asemenea dispunem de o gamă largă de produse de optică medicală (ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, precum și toate accesoriile de îngrijire ale acestora).

Totodată se pot efectua tratamente medicale și chirurgicale (tratamente laser, reducere de dioptrii ReLEx Smile, tratament keratoconus, transplant corneeoperații de cataractaglaucomchirurgie refractivă laser, PRK, operații de retină, injecții intraoculare, pterigion, blefaroplastie, strabism, crosslinking).

Primele operații endoscopice oculare din România au fost efectuate la Centrul de Chirurgie Vitreo-Retiniană Vitreum Satu Mare de echipa formată din dr. Levai Lehar, prof. dr. Rado Gabor și asistați de inginerul de sistem din Polonia ing. Robert Mercik.

Program:

Luni-Vineri: 8:00 – 20:00

Sâmbătă: 9:00 – 13:00

Duminică: închis

Telefon0261 716 459 /0740 231 559

Emailcontact@vitreum.ro

AdresaPiața Emanuil Gojdu 47, bl. A3, Oradea

harta Clinica-Oftalmologica-Vitreum-Oradea

Programare online

Completați formularul de mai jos și vă contactăm în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea! 

Vă așteptăm cu drag!

  12 Replies to “Clinică oftalmologie Vitreum Oradea”

  Bună ziua, operația poate costa între 12-19 mii de lei. Este necesar un consult de specialitate în urma căruia să stabilim care este cea mai bună opțiune pentru dvs.

  De aproape o săptămână am un corp străin minuscul în ochiul drept. Am incercat să scot eu corpul, pe care nu-l văd, și nu pot. Am nevoie de o programare la un oftalmolog după-masă/seară pentru a scoate corpul străin, dar nu știu care. Recomandați-mi, vă rog, si prețul.

  Bună ziua! Vă rugăm să ne furnizați numărul dumneavoastră de telefon sau să sunați la 0740 231 559 pentru a face o programare. Costul extracției de corp străin este de 200 RON, iar consultația este tot 200 RON.

  Bună ziua. Lentilele bifocale sunt niște lentile personalizate, timpul de execuție poate să difere în funcție de dioptrie și de tratamente. Un termen maxim în care lentilele sosesc în unitatatea noastră este de 10 zile lucrătoare.

  Lasă un comentariu