Inchide

E dificil de redat în cuvinte rezultatul, chiar dacă din punct de vedere medical a fost un succes, din punct de vedere personal a fost mai mult de atât.
De la vârsta de 6 ani vederea mea s-a deteriorat, ajungând la dioptrii de -18 / -19.  Nici macar lentilele nu reușeau sa corecteze în totalitate vederea, astfel încât pentru următorii 30 de ani am fost obișnuita să NU văd. Era o frustrare continuă!
Am încercat cu ani în urma să mă operez, am mers la un control de specialitate la o clinică privată din străinătate dar recomandarea lor – pentru o operație de corecție cu laser, nu a fost favorabilă. Mi s-a sugerat să mai am răbdare deoarece tehnica evoluează și în câțiva ani vor fi probabil alte soluții mai potrivite pentru problema mea. Am rămas foarte dezamagită.

Anii au trecut și am ajuns – la recomandarea unui prieten, la o altă clinică, de data aceasta în țară, chiar în Satu Mare: Clinica Vitreum!
Pe lângă profesionalism și aparatură performantă am fost impresionată de testele detaliate efectuate înainte ca un diagnostic, respectiv o soluție să fie propusă. Probabil acesta erau și motivul pentru care am decis să am încredere, să accept operația și în sfârșit … să VĂD !

De cele mai multe ori nu ne dăm seama de cât de importantă e sănătatea decât atunci când nu o mai avem, dar considerăm că este un adevărat miracol atunci când o redobândim!