Inchide

Mă numesc Alina și provin dintr-un orășel, Marghita, din județul Bihor. Am 18 ani, anul acesta am absolvit liceul, am purtat ochelari de mic copil, începând cu vârsta de 8 ani. Pornisem de la o dioptrie mică -0,5, dar în timp s-a agravat până la -6,75.

De unde am auzit de Clinica Vitreum? Unchiul meu se operase cu ceva timp în urmă, tot aici, obținând rezultate impecabile. Mi-a povestit experiența lui și despre echipa clinicii, doctor și calitățile sale excepționale. Sunt recunoscătoare că avem un asemenea om printre noi și pentru tot binele pe care îl face.

Am fost operată în august, acum 3 luni. Am pornit cu încredere în sala de operație, știam că sunt cei mai buni, aveam încredere deplină în ei și mai știam că voi ieși cu o vedere “nouă”. După ani întregi de purtat ochelari, după momente de nervozitate în urma aflării ”iar s-a mărit dioptria”, după multe dezamăgiri în privința vederii, aveam să nu mai port în sfârșit ochelarii.

Operația a decurs extrem de repede, am fost uimită cât de repede treceau secundele și o auzeam pe  domnișoara care spunea…avem ….10%, 30%, 60% și în final 100%, apoi a continuat intervenția la celălat ochi. Nu am simțit durere nici la final, am ieșit din sala de operație văzând aproape clar, vedeam puțin în ceață. În drumul spre Marghita, oscilam între o  vedere extrem de clară, și una în ceață. Următoarele 2 zile de la operație am avut senzații de nisip în ochi și ușoară usturime. A 3-a zi a fost perfectă, nu mă deranja nimic, nici lumina, vedeam excelent, și de acolo totul a decurs numai înspre bine. Rezultatul…văd mult mai bine decât m-aș fi așteptat, am ajuns la 0 dioptrii. “yaaay”

Acest episod mi-a marcat existența, recomand clinica fără să stau pe gânduri. Am fost totuși uimită să văd că la noi în țară, există o asemenea clinică, dotată cu aparate de ultimă generație și oameni profesioniști, care stiu ceea ce fac, sunt responsabili și demni de încredere. În final, motivul pentru care am dorit să mă operez este faptul că niciodată nu mi-a plăcut să port ochelari, tot timpul am avut probleme cu ei, îi rupeam, mi se murdăreau prea repede lentilele, cand mergeam la ștrand pot zice că nu vedeam aproape nimic, nu recunoșteam oamenii și în final nu îi salutam.  De asemenea, sunt tânără, am toată viața înainte, e păcat să ajungi la lentile tip borcan și să depinzi încontinuu de un obiect. Dăcă sunteți în dilema de a face sau nu operația, eu zic să nu mai stați pe gânduri, să nu vă fie frică, sunteți pe mâini bune!

A lot of thanks echipei Vitreum și respect pentru profesionalismul de care dau dovada! Pupici de la un om fericit!